Stränder och bad

I Stockholm fullkomligt kryllar det av lika ställen att bada på. Här kan du hitta både härliga stränder men också utomhuspooler och badhus.

Stränderna finns där många av i Stockholm och du kan läsa om de flesta här. På somrarna brukar dem vara alldeles fulla av badglada människor som lapar åt sig solen så mycket som det bara går. Där finns både stränder till havet och till olika sjöar. En del med sand, andra med grus och en del av dem med sten. Att ha ett par skor på fötterna när du badar eller åtminstone när du går ner till vattnet kan därför vara en väldigt bra idé.strand i stockholm

Utomhuspoolerna är även dem otroligt populära under sommaren. Hit kommer både unga som gamla för att njuta av det härliga vattnet. Perfekt för dem som föredrar att inte få med sig en massa sand hem. Vid utomhuspoolerna finns även ofta flera olika former av rutschkanor men även ibland bubbelpooler och annat härligt. Här kan du vistas en hel dag utan att det blir tråkigt. Barnen kan bada, föräldrarna kan sola om dem känner för det. Och varje sommardag blir en härlig upplevelse för alla.

Känner du inte för att bada utomhus kan du välja att bada i någon av stadens alla badhus. Framförallt passar detta bra under vinterhalvåret då utomhuspoolerna inte är öppna och havet och sjöarna är alldeles för kalla för att bada i. Badhusen är perfekta både för bus men också för motionssim. I badhusen kan du även hitta simskola och på flera ställen kan du även i badhusen hitta extra varma pooler och bastu om du känner för det.

Badmöjligheterna denna stad är verkligen väldigt många. Här kan du bada året runt om du så vill och du kan bada på flera olika ställen. Hitta din favorit plats och njut av den sommaren ut för att sedan bada inomhus under vintern.