Radisson BLU Waterfront Hotel


boka spa nära StockholmDetta hotell ligger 5 minuters promenad från det under bara spa:t Centralbadet. Ett utmärkt hotell för dig som vill uppleva Stockholms spa eller som är på besök i staden för att gå på konferenser. Från Radisson hotell i Stockholm har du nära till det mesta. Både restauranger och uteliv.

Här kan du vila upp dig och njuta av det som staden har att erbjuda dig. På hotellet hittar du en härlig restaurang som serverar flera olika goda rätter som du kan välja mellan.spa hotell nära Stockholm

Här finns 414 olika rum att välja mellan och många av dem med utsikt över Riddarfjärden och Stockholms stadshus. Njut av utsikten över staden samtidigt som du arbetar på hotellrummet eller bara tar det lugnt. Och känner du att du inte vill ta det lugnt så får du mer än gärna besöka hotellets gym där du kan träna på moderna träningsmaskiner som hjälper dig att nå dina mål.

Har du bilen med dig kan du i mån av plats ställa den i hotellets garage så står den säkert dag som natt och du slipper oroa dig.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.