Radisson BLU Royal Viking


boka spa nära StockholmOm du väljer att bo här har du bara en kort promenad till många av de fina spa som finns i centrala Stockholm. Här har du ett fantastiskt hotell med svårslaget läge. Alldeles intill centralstationen ligger Radisson BLU Royal Viking Hotel. Härifrån har du nära till i princip varenda sevärdhet som finns i staden, lika så till shopping och stadens alla andra utbud.

Här finner du 459 rum som är uppdelade i olika teman för att du ska känna dig så bekväm som möjligt. Välj mellan rum i modern internationell design eller rum i en klassisk svensk inredning.spa nära Stockholm

Detta är en av stadens allra populäraste mötesplatser då läget är alldeles ypperligt. Här finner du 13 olika konferenslokaler i olika storlekar. Både stort som litet möte passar. Alla är välkomna hit.

Här har du 24h rumsservice, tillgång till en mindre inomhuspool, jacuzzi och bastu. Du har även tillgång till ett fullutrustat SATS gym där du kan boka tid med personlig tränare om du vill. Dessutom är det gratis WIFI i hela huset och här finns garage med parkeringsservice.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.